Kurser

Vi anordnar kurser i programmering kopplat till våra läromedel, Räkna med Python och Digitalslöjd.  Vi kan även komma ut till er och hålla kurserna eller kurser anpassade efter just era behov. Skicka en offertförfrågan till caroline@huvudrutin.se .

Räkna med Pythonkursen
Kursen hålls i Sigtunafolkhögskolas lokaler. Under kursen lär vi er grunderna i Pythonprogrammering, går igenom uppgifterna i Räkna med Python och ger er bakomliggande kunskap för att ni skall känna er helt trygga med undervisningen. Schema/upplägg:

Kursen kostar 7300:- ink moms/pp inkl fika, lunch, utbildningsmaterial och en klassuppsättning av den digtitala versionen av Räkna med Python. Frivillig middag med oss och kursdeltagarna tillommer liksom eventuell logi. Behöver ni hjälp att hitta logi, så säg till.

Vid alla kurserna är det bra om ni ta med er en egen dator eller surfplatta, företrädesvis samma apparat som ni senare kommer att använda i undervisningen så vi ser att allt fungerar som det skall. Har du inte möjlighet att ta med din dator finns det att låna, säg till vid anmälan.